PENJOLL VINTAGE DE CÀPSULES

L'any passat vaig estar a les jornades de portes obertes que organitzava el TecnoCampus de Mataró-Maresme. Hi havia professors que ens explicaven els continguts dels graus que s'hi imparteixen alhora que ens ensenyaven les instal·lacions.
En un moment del recorregut, vaig tenir la sensació de que la professora que feia l'explicació a la sala de realització, me la feia per a mi sola.


Primer vaig pensar: amb la de penya super interessada que té aquí i sembla que em parli a mi només. Al cap d'una estona vaig tenir la sensació de que potser era perquè ens coneixíem, ja que la cara no m'era del tot desconeguda. I mentre rumiava tot això jo també li anava mirant la mà, que no parava de moure mentre donava les explicacions, perquè hi duia un anell fet de fil màgic (filferro de colors) com els que faig jo, (tot i que he de reconèixer que aquest material no és el meu fort).


Total, que finalment ens vam acostar i va resultar que no ens coneixíem. La cara m'era coneguda perquè ha sigut presentadora d'algun programa de televisió, i lo que ella mirava era el penjoll de càpsules de cafè reciclades que jo duia posat aquell dia. En fi, que vam intercanviar explicacions, ella de l'anell de dos colors de fil màgic que semblava una rosa i fet per una amiga seva, i jo del meu penjoll de càpsules TOT FET A CASA.


Aquest penjoll el vaig veure en versió arracades al web de Manualidades fáciles i em va agradar molt. I com faig amb tot lo que m'agrada i no veig impossible de fer, m'hi vaig posar de seguida. De fet eren unes arracades i jo faig fer un penjoll, però també es pot fer la versió anell, agulla de pit o el que volgueu.


La veritat és que les càpsules reciclades donen molt de sí, perquè és un material molt dominable, agraït de treballar i de colors variats.


Es poden tallar amb les tisores, i amb unes alicates com aquestes (que jo vaig comprar a la botiga dels xinesos) les pots dominar de mil maneres.



Això sí, us recomano que utilitzeu pegament de dos components, perquè al ser metàl·liques s'enganxen millor. I si les heu de portar a prop de la pell o de la roba,  folreu-les pel darrera amb una mica de feltre per no fer-vos mal o no fer malbé la roba.


He de donar les gràcies (i no anomeno a ningú perquè segur que em deixo gent) a tothom que ha contribuït a engrossir la meva col·lecció de càpsules reciclades fins al punt de que a casa em van dir: "O LES CÀPSULES O TU!" i vaig decidir quedar-m'hi jo, tot i que ells no sé que haguessin preferit!!!


I si algú no és tant manetes però vol un penjoll com aquests, que es posi en contacte amb mi i en parlem.