ROSA DE VIDRE

Avui us presento una Rosa de Vidre TOT FET A CASA, però no a casa meva, al taller de la meva amiga Silvina.


Els que seguiu el TOT FET A CASA des dels seus inicis, ja coneixeu la Silvina, i pels que sou nous us diré que ella i la seva parella tenen un taller on treballen el vidre i fan coses realment boniques. A l'entrada Peces de vidre en teniu una mostra.



Enguany es van plantejar fer una rosa per Sant Jordi per seguir la tradició sense deixar de banda el material que ells treballen, el vidre. No creieu que va ser fàcil, per què aconseguir el peu de metall adient, soldar-lo i combinar-lo amb el vidre porta la seva feina. Però al final el resultat s'ho val!

Aquestes roses les podeu trobar en botigues de Barcelona i rodalies, però si en voleu alguna podeu posar-vos en contacte amb la Silvina. Aquí teniu l'adreça del Facebook de "ARQUITECTURA EN VIDRIO".
Ah, i un ocellet m'ha dit que a Cornellà les tenen a la Floristeria Anna, la que està al carrer Rubió i Ors.

La veritat és que, a part de fer les peces, no paren ni un moment. Si fan una fira del sector, segur que els hi trobareu!


I ara que no em veu ni em sent, us explicaré un secret... la noia del jersei blau que hi ha dreta a la parada d'aquesta fira és la Silvina!


A part de les roses, estan a punt de treure una nova col·lecció. Tant aviat com la tinguin llesta us ho faré saber, segur que és molt xula i val la pena donar-hi un cop d'ull per si ens interessa alguna cosa.

Bé doncs, si us decidiu per la Rosa de Vidre no cal que aneu a collir-la al camp...


...podeu posar-vos en contacte amb la Silvina que ella ja ens les té preparades!!!