ROSA GRAN DE CÀPSULES DE CAFÈ RECICLADES

Ja vam fer una rosa amb càpsules reciclades, de fet el títol de l'entrada era Rosa petita de càpsula de cafè reciclada, i suposo que en aquell moment us vareu preguntar perquè posava petita, doncs per què aquesta és la gran.


Per tal de fer-la necessitem tres càpsules de diferents colors, però mirant que el contrast quedi bé. Jo he escollit negre, granat i rosa.


El primer pas es xafar-les. Podeu picar-les amb un martell, la mà de morter o alguna cosa similar però lo més pràctic és posar-hi la fusta de tallar de la cuina a sobre i fer força avall.
Un cop xafades n'hem de deixar una tal qual, en aquest cas serà la negra, i a les altres dues talla'ls-hi les vores. El vol del color granat serà més ample, i el del rosa més estret i serà el centre de la flor.


Amb unes alicates li donem una mica de forma de pètals a la càpsula sencera.


I amb les altres també i a més a més les hem d'enrotllar com fent un espiral.


Un cop ho tenim ja podem enganxar-ho. Recordeu que com que és metall millor fer-ho amb pegament de dos components.


La tira granat primer, i després la rosa.


Ja la tenim, podem fer-la servir per a una agulla de pit...


...un anell...


...un penjoll, o lo que volgueu.

De totes maneres us aconsello que hi poseu un tros de feltre enganxat al darrere per evitar enganxades a la roba o esgarrinxades a la pell, com ja us vaig dir quan vàrem fer la Rosa petita de càpsula de cafè reciclada o el Penjoll Vintage de càpsules.


Ja tenim una altra rosa!!!