PETITES DELÍCIES DE XOCOLATA

Tinc un company blocaire, en Manel del bloc Irreductibles.cat, que li ha trobat una altra utilitat a les càpsules de cafè reciclades: utilitzar-les com a motlles per a fer mini-magdalenes! A que és una bona pensada?


Com que em van sobrar càpsules de fer la Cortina de càpsules de cafè, i ja les tenia netes i a punt,  l'altra dia, quan estava fent les Cupcakes de xocolata, vaig reservar una mica de massa i de crema de xocolata i vaig fer les petites delícies per a l'hora del cafè.

Primer de tot vaig preparar les càpsules de cafè xafant-les del cul per tal de que s'aguantessin dretes i col·locant una càpsula de paper per a magdalenes petites dins de cadascuna.



Amb la massa que havia reservat i col·locada prèviament en una mànega pastissera, vaig anar omplint les càpsules-motlle amb un broquet allargat.
Aquí tampoc les heu d'acabar d'omplir perquè quan es couen, puja la massa i ens vessaria per sobre. Heu de deixar que falti una mica per arribar a dalt de tot.


Les vaig posar en una safata, i cap al forn! Ja el tenia preescalfat a 180 graus. Penseu que són molt petites i es fan en un plis plas, 8 o 10 minuts com a molt. Jo us aconsello que les vigileu de prop i quan les veieu fetes les traieu.


I ja estan! Si no van decorades les podeu servir amb la càpsula de cafè.


Però jo els hi vaig posar crema de xocolata pel damunt, i si desprès les has de treure per menjar-te-les, la cosa es complica.


Per tant, vaig treure'n la càpsula i els hi vaig posar una mica de crema de xocolata damunt de cada magdalena amb la mànega i un broquet xulo.


Mireu quin goig!


I és que a mi la xocolata em perd! Me les hagués menjat totes amb un moment.


Quina oloreta, mare meva! Però vaig esperar a l'hora del cafè...


... i les vaig racionar, com si fossin bombons, una o dues per acompanyar un bon cafè.
Irresistibles!!!

Us ve de gust un cafè amb una Petita delícia de xocolata? Doncs ja ho sabeu, la propera vegada que elaboreu magdalenes en feu unes quantes.