PASTÍS ARC DE SANT MARTÍ

L'altra dia va ser l'aniversari de la meva filla, i pensant, pensant... vaig decidir fer-li un Arc de Sant Martí.


Alguns de vosaltres ja heu vist la foto a la pàgina de facebook del TOT FET A CASA, però m'heu preguntat com ho he fet per tal d'aconseguir que per dintre sigui de colors. Doncs aquí en teniu el tutorial!


Comencem preparant la massa del pa de pessic que més us agradi. Jo normalment faig el del iogurt i que explico a l'entrada de la Coca amb poma, sense afegir-hi la poma es clar, i que també vaig fer en el Cotxe-pastís.

Bé, un cop preparada la massa la repartim a parts iguals en bols. Jo ho he pesat per tal de que després surtin els pans de pessic de mides similars.


Agafeu els colorants i tenyiu cada bol del color que volgueu.


Jo faig servir els de la marca Wilton, però bé els que siguin, això sí, si pot ser que siguin en gel.
Mireu com queda la massa...


Ara engreixem i enfarinem els motlles i cap al forn que el tenim preescalfat a uns 180 graus.


Com que en necessitava tants i no tenia molt de temps, he utilitzat els que són d'un sol us i que venen al Mercadona. M'han anat prou bé.


Un color a cada motlle, i com que no hi caben tots de cop al forn, primer he fet una fornada...


...i després l'altra.


Una vegada cuits, els deixem refredar en una reixa, i ja els tenim a punt per muntar el pastís.
Com ja sabeu a mi m'agrada posar almívar al pa de pessic perquè quedi més amorosit, doncs bé, aquesta vegada també ho he fet. La recepta està explicada en el Pastís de fondant.
I ara toca un pa de pessic d'un color, almívar, la crema o melmelada que volgueu, un altre color, almívar... i així anar fent fins a l'últim color.
Després l'he decorat amb fondant, seguint les tècniques del Pastís de Carnaval o del Pastís de Corpus.
Aquí el teniu, super-divertit!!!


En voleu un tallet?


Ummm boníssim!