CAKE POPS PER REGALAR

Des de que la Lidia, una bona amiga de la meva filla Roser, va veure l'entrada per elaborar Cake pops al bloc, cada vegada que ve a casa pregunta si n'hi ha per a berenar. Al final vam decidir amb la Roser, que quan fos el seu aniversari li faríem un berenar sorpresa amb cake pops inclosos. I això va ser ahir.


Ja havia fet un Pom de Cake pops per a la meva mare, ho recordeu?, i la veritat és que va quedar força bé.



Però aquesta vegada vaig optar per fer un test amb els cake pops de floretes, i mireu que xulo que va quedar!


Vaig comprar un test bufó amb flors de colors, i a dintre hi vaig posar una base de suro blanc per anar-hi clavant els xupa-xups. Al damunt vaig posar-hi una capa de sucre i per acabar boletes i fideus de colors que havia fet servir per guarnir els cake pops.
Vaig anar clavant  les boletes mirant que quedessin ben repartides i el test quedés compensat. Finalment els vaig envoltar de paper de cel·lofana i hi vaig posar-hi un llacet. Què us sembla?, oi que feia goig?


A la Lidia li va agradar força! Mireu-la envoltada de cake-pops! Es va treure el ventre de penes!!!


El test se'l va endur de regal, però en vaig fer uns quants més que vaig posar en un parell de gots, clavats en sucre. I ella, la Roser i la Cristina se'ls van anar cruspint per berenar.
Aquí les teniu!


La Cristina és l'altra amiga de la Roser, la recordeu, sí home, la que l'any passat li vam fer el Pastís de fondant pel seu aniversari!

Us animo a fer-ne, queden força divertits i són un regal original. La recepta la teniu a l'entrada de Cake pops, són entretinguts però el resultat s'ho val.


Som-hi!