CREMA CREMADA

Per Sant Josep és tradició menjar Crema Catalana, i a casa cada any en fem.
Si voleu veure el tutorial de la recepta podeu clicar a l'enllaç i allà la teniu. Però algun seguidor m'ha preguntat com ho havia de fer per cremar-la, i per això he decidit ampliar el tutorial amb aquesta nova entrada.


Bé doncs, per a cremar la crema necessitem la Crema Catalana ja feta i freda (és evident), sucre i una pala de cremar. La meva pala és de les de tota la vida, de fet és de la meva mare, però n'hi ha d'elèctriques o també podeu utilitzar un bufador.


Com que al cremar el sucre es fa una bona fumera, us recomano fer tot el procediment a sota de la campana extractora de la cuina, si no podem quedar tots ben fumats!

Si ho feu com jo, amb una pala de ferro, començarem escalfant-la al fogó durant una bona estona.


Mentre s'escalfa, escampem el sucre pel damunt de la crema.


Una vegada tenim la pala ben calenta l'acostem al sucre i l'anem cremant, així de fàcil i senzill.


Si veieu que la pala es refreda, la tornem a escalfar una mica i tornem-hi!


Anar fent fins que ens quedi el sucre ben torrat.


Ho veieu? Doncs vinga, qui no mengi la crema cremada és perquè no vol!


Ummm! Boníssima, us recomano que ho proveu!