ROTLLETS DE CANYELLA

Hi ha vegades, que compten amb tu per a uns postres o per picar coses dolces, que se't tira el temps al damunt i que, a més a més, has de quedar bé, perquè per portar qualsevol cosa més val no dur res.
Doncs precisament tot això junt és el que em va passar l'altre dia.
Sort que tenia una recepta guardada i pendent de provar de la Mònica, una companya blocaire molt activa. La Mònica, en el seu bloc Ensucrat ens proposava uns rotllets de canyella molt fàcils i ràpids d'elaborar i amb una pinta...!!!! Total, que vaig recuperar-ne la recepta, i som-hi, que se'ns tira el temps al damunt!



Ingredients:
  • Una placa de pasta de full (jo en vaig fer dues i van sortir-ne uns 40 rotllets)
  • Sucre "moreno"
  • Canyella en pols
Vinga, que això va ràpid, amb un plis-plas ja tenim unes galetones fetes i a punt per cruspir.
Comencem preescalfant el forn a 180 graus.
Mentre el forn va fent, estenem la placa de pasta de full.


Hi posem sucre "moreno" pel damunt i la canyella a discreció. Jo de sucre n'he posat bastant, (així al coure els rotllets ens quedarà caramel·litzat), i de canyella també, per fer honor al nom dels rotllets, que són de canyella.


Enrotllem la placa de pasta de full com si féssim un "braç de gitano".


Una vegada enrotllat, anem tallant porcions d'un centímetre cada una aproximadament i les anem col·locant en el paper sulfurat deixant una mica de separació entre elles.


Ara toca xafar els rotllets que hem fet amb la mà perquè al coure'ls no s'obrin.


Ho veieu?, que quedin ben xafadets i així no s'obriran.


Anem fent fins que els tinguem tots a punt. I ja els podem enfornar de 12 a 15 minuts. Jo els anava vigilant que quedessin daurats però que no es cremessin.


De totes maneres, i depenent del forn, potser haureu de posar un parell de minuts el grill.
I ja estan, aquí teniu els rotllets!!! El sucre queda caramel·litzat i la canyella els hi dona aquest gust tant característic i boníssim.


Us asseguro que van tenir molt èxit, no en va quedar ni un.


Això sí que és una recepta exprés, amb uns 20 minuts ja ho teniu llest!!!
Gràcies per compartir-la, Mònica!